0

Over Ons

Tattooshop Ink Heaven werkt volgens de richtlijnen van de GGD, en heeft een GGD keuring met certificaat, een vertrouwd adres betreft het werken met hygiëne.

Een tattoo nemen doe je niet zomaar, daarom is het belangrijk de vragen die ontstaan te laten beantwoorden, hiervoor kun je het beste langs komen, om je uitgebreid te laten adviseren.

Ontwerp

Je kan terecht bij mij voor een tattoo met jouw ontwerp of je kan ook je tattoo laten ontwerpen naar jouw eigen wensen.

Voor de één is een tattoo een mooi kunstwerk, voor de ander heeft het een hele belangrijkebetekenis in zijn of haar leven.

Daarom neem ik graag uitgebreid de tijd om op zoek te gaan naar jouw ideale tattoo. Een tattoo neem je ook voor je leven.

Je kunt hiervoor een afspraak maken zodat je zeker weet dat de tijd op het moment dat je komt er is, mijn telefoon nummer is 0591-640718 dit telefoonnummer is alleen bereikbaar tijdens openingstijden!, of je mag ook altijd zomaar even binnen komen lopen tijdens mijn openingstijden.
Mijn openingstijden vind je bij de contact gegevens.

Het maken van een afspraak:

Als je een afspraak maakt, weet wel dat ik tijd voor jou reserveer. We gaan er dan ook vanuit dat jij komt. Kun je niet om een of andere reden, wil je dit dan tijdig afzeggen. Bij het maken van een afspraak vragen we een aanbetaling van jou om de afspraak vast te leggen.

En social media is mooi voor vragen en overleggen, maar ik wil je vragen als je een afspraak in wilt plannen dit te doen bij mij in de shop, mocht dit voor jou niet lukken door bijv. afstand, dit dan per telefoon te bevestigen, en een aanbetaling per bank te doen. Zodat je zeker weet dat jou afspraak vast staat.

Ben je beneden de 18 jaar, heb je toestemming nodig van je ouder/verzorger, deze zal dan ook mee moeten tekenen voor akkoord en legitimatie mee moeten nemen.

Nazorg

Het verzorgen van je tattoo is je eigen verantwoordelijkheid. Het hoe en waarom wordt je mondeling verteld, maar je krijgt ook een formulier mee waarin staat hoe jij je tatoeage het beste kunt verzorgen. Besteed hier goed aandacht aan, want de nazorg is zeer van invloed op het uiteindelijke resultaat van de tattoo.
Op deze website wordt ook apart aandacht besteed aan deze zorg.